Pronađite nas  
sexy_shop_srbija  sexy shop  sexy shop  sexy shop    
      Vaša korpa
sexi-shop-beograd
sexi-shop-beograd
sexi-shop
  Kategorije proizvoda
   Ženski Sexy veš  
   Preparati i kozmetika  
   Povećanje penisa  
   Prstenovi za penis  
   Gaćice sa penisom - Strap on  
   Vakum pumpe, penis pumpe  
   Vibratori, masažeri  
   Dildo  
   Vaginalne kuglice  
   Sexy lutke  
   Veštačke vagine i masturbatori  
   Sexy igračke  
   Analni stimulatori  
   SM oprema  
   Sexy veš - šaljivo  

1. DA LI JE KUPOVINA PREKO SAJTA www.vasi-snovi.com BEZBEDNA I SIGURNA?
Da, kupovina je potpuno sigurna i bezbedna. Za kupovinu putem nase internet prodavnice nisu vam potrebne kreditne kartice i brojevi kreditnih kartica. Jednostavno svu Vasu narucenu robu placate pouzecem, znaci prilikom isporuke na kucnu adresu ili prilikom preuzimanja u posti.

2. KOLIKO JE ROK ISPORUKE?
Rok isporuke je 48 sati od momenta Vase narudzbine u zavisnosti od dana kada ste narucili Vas artikal (vikendom se roba ne isporucuje kao i u danima drzavnih praznika).

3. ZASTO OPERATER MORA DA TELEFONSKIM PUTEM POTVRDI MOJU NARUDZBINU?
Zbog mogucih eventualnih zloupotreba operater je duzan da potvrdi porudzbinu telefonskim putem na broj mobilnog telefona koji ste prilikom kreiranja porudzbine ostavili u formularu, najkasnije do kraja prvog narednog radnog dana od momenta Vase porudzbine.
Tom prilikom i Vi cete biti sigurni da je Vasa narudzbina prihvacena i dobicete konacnu informaciju o vremenu isporuke proizvoda.
Ukoliko Vas naruceni artikal nismo u mogucnosti da isporucmo iz bilo kog razloga ili ukoliko artikal koji ste narucili nije vise na stanju u prodavnici, operater ce vam takodje to saopstiti telefonskim putem.

4. KAKO DA PONISTIM PORUDZBINU KOJA JE VEC URADJENA?
Postovani Kupci, ukoliko iz bilo kog razloga pre poziva naseg operatera za potrvdu porudzbine odustanete od Vase porudzbine , mozete je otkazati pozivanjem nase sluzbe na broj 069/367-07-56 i 011/367-07-56 ili jednostavno slanjem maila na reklamacije@vasi-snovi.com sa kodom vase porudzbine koju ste vec dobili na Vas mail prilikom kreiranja Vase porudzbine.

5. PROBLEMI SA NARUDZBINOM
Želimo da se osećate sigurnim prilikom kupovine preko naseg sajta. Ukoliko naidjete na bilo kakav problem prilikom narucivanja i kupovine artikala, budite sigurni da smo spremni da Vam pomognemo.
Molimo Vas da nam pošaljete email na reklamacije@vasi-snovi.com sa što detaljnijim opisom problema. Nemojte zaboraviti da nam navedete svoje ime, kontakt telefon i broj sporne narudzbenice.
Ovalasceno lice odlucuje o prigovoru istog dana kada je prigovor podnet, a najkasnije u roku od 3 dana od dana podnosenja prigovora.

6. DOBILI STE OSTECENU POSILJKU?
Prilikom preuzimanja paketa molimo vas da u prisustvu kurira ili postara vizuelno proverite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih ostecenja u obliku pocepanih delova ili nagnjecenja, zahtevajte otvaranje paketa u prisustvu sluzbenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli osteceni, zahtevajte da se napravi zapisnik o reklamaciji. Na taj nacin ste sigurni da ce u slucaju ostecenja paketa, dostavna sluzba nadoknaditi nastale troskove. Ukoliko je paket ispravan, slobodno ga mozete preuzeti. Ukoliko dodje do ostecenja posiljke u toku transporta, nadoknadu stete vrsi sluzba dostave (Post Express) u skladu sa svojim pravilnicima. Molimo Vas da nas u slucajevima gde je doslo do vidnih ostecenja paketa i robe, kontaktirate sto je to pre moguce. Tako cemo moci pravovremeno da reagujemo i resimo problem.