Pronađite nas  
sexy_shop_srbija  sexy shop  sexy shop  sexy shop    
      Vaša korpa
seksi shop
analno-klistiranje
masturbatori
  Kategorije proizvoda
   Ženski Sexy veš  
   Preparati i kozmetika  
   Povećanje penisa  
   Prstenovi za penis  
   Gaćice sa penisom - Strap on  
   Vakum pumpe, penis pumpe  
   Vibratori, masažeri  
   Dildo  
   Vaginalne kuglice  
   Sexy lutke  
   Veštačke vagine i masturbatori  
   Sexy igračke  
   Analni stimulatori  
   SM oprema  
   Sexy veš - šaljivo  
 
sexy shop
sexy shop
sexy shop
  • sexy shop
  • sexy shop
  • sexy shop
 

TITAN GEL-KREMA ZA POVECANJE PENISA

  Šifra proizvoda:
  titan gel
 

ORIGINAL TITAN GEL- 50 ml

  Cena:
  1990 din.
  Količina:
 
 
   
 
 
   


Njegovo ime je Titan Gel i ubrzano postaje poznat, kako irom sveta, tako i u Srbiji. Mukarci svih godina, obrazovanja, kulture, fizičkog stanja i seksualnih sposobnosti ga intenzivno trae. Zaista, ovaj proizvod moe da kupi svako ko ima ozbiljne probleme sa erekcijom, kao i oni kojima treba vie zadovoljstva. Kako i samo ime kae, to je gel koji je milione mukaraca irom sveta pretvorio u prave Titane!

Molimo, imajte na umu da ovaj proizvod dostavljamo na vaa vrata u diskretnom pakovanju, a moete ga preuzeti i u naem maloprodajnom objektu. Plaćanje pouzećem!

1)Garantuje i ostvaruje Povećanje penisa
2)Povećanje mukog libida
3)Neverovatno poboljanje erekcije
4)Snanije i dugotrajnije orgazme
5)Svaka ćelija penisa dobija bolju osjetljivost, uitak i erotski stimulans

Titan Gel za sigurno i prirodno povećanje penisa.

Čak i samo 2-3 dodatna centimetra moe mnogo da pobolja samopouzdanje kod mukarca i zadovoljstvo kod ene. Mali penis ne moe da dosegne G-tačku. Sa Titan Gelom će moći da je dosegne i jo mnogo toga drugog! Dobre vesti su da prosečno povećanje penisa kod mukaraca nakon celokupnog tretmana iznosi 4-5 cm. Tako kae slubeni sajt dobavljača.

Sa Titan Gelom se ovo povećanje ostvaruje na potpuno prirodan način bez da pijete tablete pune hemikalija koje na kraju izazovu zavisnost i potrebne su vam sve veće i veće doze. Takođe, bolje je za vas da izbegavate skupe operacije koje skrivaju mnogo rizika. Ne zaboravite da govorimo o veoma osetljivom delu tela kojeg ne treba testirati i sa kojim ne treba eksperimentisati! Titan Gel za bolji libido i raspoloenje.

Mnogi mukarci, ali i ene, se ale na loe raspoloenje i manjak elje za seksom. To se uglavnom deava zbog smanjenog nivoa testosterona. Mukarac koji je nesiguran u seksu (zbog malog penisa, erektilne disfunkcije isl.) gubi samopouzdanje, oseća se depresivno te se njegov libido pogorava. Ponekad smanjen libido moe biti uzrokovan biohemijskim faktorima i odgovoran je za razne seksualne disfunkcije. To je, ustvari, začarani krug. Titan Gel će povećati libido i izlečiti sve seksualne disfunkcionalnosti te izvući vas iz začaranog kruga!

Titan Gel za 100% erekciju.

Erektilna disfunkcija je problem koji ima hiljade mukarasa irom sveta, kao i njihove supruge i devojke, neki vie a neki manje. Mozak eli da imate seks ali ne komunicira dobro sa penisom. Najekstremniji slučaj je totalna erektilna disfunkcija koja znači da je penis toliko labav da ne moe da postigne ni jednu jedinu penetraciju. U drugim slučajevima, postoji delimična ili potpuna erekcija koja ne traje dugo. Zavrava mnogo pre ejakulacije.

Međutim, postoji i treći slučaj kojieg ima većina mukaraca. To je zadovoljavajuća ili dobra erekcija. Mukarac moe da dostigne ejakulaciju i srećan je, i to bez Titan Gela! Ali postoji velika razlika jer je seks sa Titan Gelom potpuno drugačije iskustvo sa 100% erekcijom i najvećim mogućim zadovoljstvom. Mukarci koji su koristili ovaj proizvod mnogo dobro znaju za ovu činjenicu. Vrlo često spominju osećaj kada svaka ćelija njihovog tela učestvuje i uiva u seksu. Orgazmi su dui i imaju mnogo snaniji intenzitet!

Titan Gel je namenjen i za borbu protiv prevremene ejakulacije. S jedne strane, imaćete snaniju osetljivost a s druge strane moete da zadrite zadovoljstvo to vam omogućava da i seks traje due.

Titan gel moete poručiti preko sajta ili ga moete lično preuzeti u naem maloprodajnom objektu.