Pronađite nas  
sexy_shop_srbija  sexy shop  sexy shop  sexy shop    
      Vaša korpa
erotik shop
seksi shop
  Kategorije proizvoda
   Ženski Sexy veš  
   Preparati i kozmetika  
   Povećanje penisa  
   Prstenovi za penis  
   Gaćice sa penisom - Strap on  
   Vakum pumpe, penis pumpe  
   Vibratori, masažeri  
   Dildo  
   Vaginalne kuglice  
   Sexy lutke  
   Veštačke vagine i masturbatori  
   Sexy igračke  
   Analni stimulatori  
   SM oprema  
   Sexy veš - šaljivo  

Poštovani,

U pravilniku o uslovima koriscenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbedjuju kvalitet nase usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšta pravila

Ova prava i obaveze (uslovi online oprodavnice) ticu se svih transakcija obavljenih sa Vama, musterijom, kada kupujete preko www.vasi-snovi.com sajt-a u Internet prodavnici.
Molimo vas da ih procitate pazljivo pre nego sto izvrsite Vasu porudzbinu i odstampate kopiju za Vase buduce koriscenje. Porucivanjem na www.vasi-snovi.com sajtu Vi prihvatate i slazete se sa uslovima i obavezama koji ce zajedno ciniti ugovor izmedju Vas i www.vasi-snovi.com.
www.vasi-snovi.com zadrzava pravo da azurira i koriguje uslove online prodavnice sa vremena na vreme i kada je to potrebno. Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta odnose se na www.vasi-snovi.com Internet prodavnicu koja se nalazi na adresi http://www.vasi-snovi.com.
Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta su predmet Zakona Srbije i iskljucivo Srpskih sudova. Ukoliko se bilo koji od Uslova online prodavnice smatra protivzakonitim, beskorisnim ili iz bilo kog razloga nefunkcionalnim, tada ce Uslovi online prodavnice biti raskinuti i nece uticati na punovaznost preostalih Uslova online prodavnice iz ovog dokumenta.

Prijem narudzbina

U mogucnosti smo da prihvatamo narudzbine preko nase Internet prodavnice za isporuku na prostoru cele Republike Srbije.
Vasa porudzbina bice proverena pre nego porudzbina bude prihvacena.
Program on-line prodaje je automatizovan, tako da ne postoji mogucnost da dobijemo drugaciju narudzbinu od one koju ste Vi zahtevali. No, da bismo bili sigurni da je na nas e-mail stigla Vasa originalna narudzbina i Vi dobijate automatsku poruku na Vasu email adresu koju ste naveli u formularu prilikom porucivanja sa sadrzinom Vase narudzbine.
Nakon prijema narudzbe putem sajta, zbog mogucih eventualnih zloupotreba, prodavac je obavezan da izvrsi potvrdu pozivom na broj telefona koji ste ponudili u popunjenom formularu. U slucaju da telefonski broj koji ste upisali ne postoji ili Vas zbog drugih razloga ne uspemo kontaktirati na ponudjeni broj, www.vasi-snovi.com ne snosi odgovornost i porudzbina se smatra nevazecom i roba nece biti isporucena. www.vasi-snovi.com se u svom poslovanju trudi da zadrzi diskreciju kupaca, stoga cemo uvek kontakt sa Vama vrsiti putem mobilnog telefona.
Nakon telefonske potvrde narudzbine od strane kupca, narudzbina je neopoziva i moze se smatrati zakonski cvrstim dogovorom izmedju www.vasi-snovi.com i Vas kao narucioca. Samim porucivanjem robe preko internet sajt www.vasi-snovi.com od Vas kao druge strane u kupoprodajnom odnosu se ocekuje i zahteva da ispostujete sve odredbe i pravila koja su obuhvacena ovim dokumentom, odnodno ovim pravilnikom o uslovima koriscenja internet sajta www.vasi-snovi.com.
Svaka zloupotreba sistema za porucivanje i lazne porudzbine koje budu poslate na sajt www.vasi-snovi.com i cija realizacija nije moguca iz razloga lazno poslatih podataka, ili nekih drugih zlonamernih akcija i radnji koje mogu ugroziti poslovanje www.vasi-snovi.com i naneti ne predvidjenu stetu ili nepotrebni i nepredvidjeni trosak u poslovanju, bice tretirane u skladu sa aktuelnim zakonima RS Srbije koji definisu ovu oblast.

Dostupnost proizvoda

U slucaju da su proizvodi iz online prodavnice privremeno nedostupni mi cemo Vas telefonskim putem kontaktirati i izvestiti da trenutno nismo u mogucnosti da vam isporucimo zeljenji proizvod, ali cim se budu stekle mogucnosti za naknadnu isporuku, odnosno proizvod bude na stanju, bicete blagovremeno obavesteni telefonskim putem i biti u mogucnosti da porudzbina bude izvrsena.
Ukoliko tada pristanete na uslov porudzbine i zeljeni proizvod, taj momenat telefonske potvrde narudzbine od strane kupca, odnosno Vas se moze smatrati, zakonski cvrstim dogovorom izmedju www.vasi-snovi.com i Vas kao narucioca. U slucaju da je odredjeni proizvod stalno nedostupan , ponudicemo Vam adekvatnu zamenu za isti.

Prikaz boja

www.vasi-snovi.com je ulozio sve napore da boje koje su prikazane na online prodavnici budu sto verodostojnije bojama artikala u prirodi.
Ipak, razliciti racunari prikazuju boje u delimicno razlicitim nijansama tako da se boje ne mogu tacno poklopiti sa onima u prirodi. A i tehnicke mogucnosti uredjaja koji se koriste za fotografisanje proizvoda, nisu nekada u mogucnosti da prikazu verodostojno pravu nijansu proizvoda usled nepravilne refleksije svetlosti i ostalih faktora, na koje se ne moze uticati.
To znaci da kada porucite proizvod u nasoj internet prodavnici, moze se desiti da se boje delimicno razlikuju od onih koje su prikazane na monitoru. Stoga preporucujemo da ukoliko Vam je boja proizvoda od izuzetne vaznosti da nas kontaktirate za dedaljniji opis ili nas posetite u prodajnom objektu.

Artikli i cene

Cene svih artikala ukljucuju PDV (18%). Ovo se moze promeniti u slucaju odredbe Vlade Republike Srbije, izvoznih odredaba, odredaba Evropske Unije kao i drugih zakonskih odredaba relevantnih institucija.
Preuzimamo pravo da menjamo sve cene bez prethodnog obavestavanja u svakom trenutku, kao i pravo da dodamo ili povucemo iz ponude bilo koji artikal, u svakom trenutku.

Isporuka

Vasa porudzbina ce biti poslata u roku od najranije 2 (dva) dana do najkasnije 6 (sest) radnih dana od dana prijema porudzbine i izvrsene telefonske potvrde o porucivanju datog artikla.
Roba se u vecini slucajeva dostavlja Post Express-om, ali mogu i postojati drugi slucajevi gde se roba dostavlja putem drugih kurirskih sluzbi. Ukoliko se roba dostavlja Post Express-om sto je i najcesci slucaj, ukoliko u datoj situaciji niste u mogucnosti da primite proizvod, kurir ce vam paket ostaviti u dezurnoj posti, gde ce te moci da platite troskove proizvoda i isporuke i preuzmete vas poruceni proizvod.
Svi paketi koje saljemo dolaze u diskretno zapakovanim paketima, tako da ni kurir ne zna sta se nalazi unutra.
Iako cinimo sve napore da isporucimo robu u predvidjenom vremenskom roku, odredjena kasnjenja su neizbezna. www.vasi-snovi.com nije odgovoran za kasnjenja i posledice koje su prouzrokovana od strane kurirske sluzbe i drugih sluzbi za dostavu.
Sve dodatne informacije oko kasnjenja isporuke ili bilo kakvih drugih promena obavestavacemo vas putem emaila i mobilnog telefona koji ste ostavili.
Dozvoljeno nam je da podelimo licne podatke sa trecim licem koje je iskorisceno za izvrsenje Vase porudzbine ili ispunjavanje nasih obaveza prema Vama.

Otkazivanje / politika povraćaja

Online prodavnica ima pravo da otkaze bilo koju porudzbinu, bilo kojeg artikla ukoliko porucilac ne ispuni uslove, koji su definisani pravilnikom o uslovima koriscenja sajta www.vasi-snovi.com.
Ako u nekom slucaju niste zadovoljni Vasom kupovinom, kupljene artikle mozete vratiti u roku od 7 (sedam) dana od datuma prijema posiljke u nenosenom tj. neupotrebljenom stanju i tom prilikom ce se izvrsiti kompletan povracaj novca ili zamena artikla.
Prilikom vracanja artikala u svrhu vracanja novca ili zamene istog, morate platiti adekvatne troskove transporta, ili ih vratiti licno. Za dodatne informacije o vracanju artikla obratite se na reklamacije@vasi-snovi.com .
Ukoliko se refundacija ili zamena artikla desila usled nase greske, transportni troskovi ce biti na teret Internet prodavnice.
Molimo Vas da u tom mailu navedete tacan razlog vracanja posiljke kao i nove ili specificne zahteve. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o povracaju robe, molimo Vas da nas kontaktirate na email adresu koju mozete naci na linku "kontakt" u vrhu svake stranice nase online prodavnice.
Zelimo da se osecate veoma sigurno i da budete puni poverenja u vezi sa kupovinom u nasoj Iinternet prodavnici. Ukoliko imate bilo koji problem ili ste nezadovoljni Vasom kupovinom, molimo Vas da nas kontaktirate putem
email-a.

Bezbednost i zaštita ličnih podataka kupca

Da bismo uspesno obradili Vasu narudzbinu potrebni su nam Vase ime i prezime, adresa, e-mail i telefon.
Uz pomoc tih podataka bicemo u mogucnosti da Vam isporucimo zeljenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudzbine.

Mi u www.vasi-snovi.com obavezujemo se da cemo cuvati privatnost i tajnost licnih podataka svih nasih posetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009).

Svi zaposleni u www.vasi-snovi.com i poslovni partneri ugovorno su obavezni postovati nacela zastite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavestavamo posetioce, kupce o nacinu koriscenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogucnost izbora o upotrebi njihovih podataka, ukljucujuci mogucnost odluke zele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinske kampanje.

Licni podaci kupaca skladisteni su u informacionom sistemu www.vasi-snovi.com i cuvaju se na sigurnom mestu i dostupni su samo zaposlenima u www.vasi-snovi.com kojima su ti podaci nuzni za pruzanje kvalitetne usluge nasim kupcima. Upotreba podataka ogranicena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavestavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naseg web sajta.

www.vasi-snovi.com garantuje da licni podaci korisnika Web sajta www.vasi-snovi.com nece nikada biti dati na uvid i upotrebu trecoj strani, bez prethodne izricite saglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahteve za uvid u podatke od strane ovlastenih sluzbi izvrsne drzavne vlasti Republike Srbije, za potrebe kontrole poslovanja i dostavljanja osnovnih podataka o korisnicima sluzbama koje se bave isporukom robe, kako bi takva usluga uopste i mogla biti ostvarljiva.

Porucivanjem potvrdjujete tacnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izricitu saglasnost da www.vasi-snovi.com moze, u skladu za odredbama Zakona o zastiti licnih podataka i Zakona o Elektronskoj trgovini, obradjivati licne podatke naznacene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pruzanja usluga obavestenja o novim proizvodima i uslugama.

Saglasnost i promene uslova

Koriscenje nasih servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. www.vasi-snovi.com se obavezuje da ce se pridrzavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju vazece tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obavestenja svim registrovanim korisnicima.
Ni jedan deo web sajta www.vasi-snovi.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.
Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadlezan je Trgovinski sud u Beogradu. www.vasi-snovi.com zadrzava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zastite sopstvenih prava.

Linkovi na spoljne stranice

www.vasi-snovi.com sadrzi linkove ka web stranama izvan vlastitog web sajta.
www.vasi-snovi.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne moze se smatrati odgovornim za sadrzaje izvan web sajta.

Vaša prava

Navedeni uslovi ne uticu na Vasa prava propisana Ustavom.