Dupli prsten za penis

rasprodato

Šifra proizvoda:

570408

DUPLI PRSTEN ZA PENIS

Cena:

890 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Podesivi dupli prsten za penis i testise izrađen od kože je proizvod koji je namenjen pružanju dodatne podrške i stimulacije tokom seksualnih aktivnosti.

 Ovaj prsten ima posebno dizajniranu konstrukciju koja omogućava prilagođavanje veličine prema individualnim potrebama.

Izrađen od visokokvalitetne kože, ovaj dupli prsten je izdržljiv i udoban za nošenje. Kožni materijal pruža luksuzan osjećaj i dodatnu senzualnost tokom intimnih trenutaka.

Ovaj podesivi dupli prsten ima funkcionalnost koja omogućuje jednostavno prilagođavanje veličine. To vam omogućuje da ga prilagodite prema udobnosti i željenom intenzitetu stezanja, što može poboljšati erekciju i produžiti izdržljivost.

Prsten se stavlja oko baze penisa, pružajući dodatnu potporu i stiskanje, što može rezultirati intenzivnijim osećajem i poboljšanim seksualnim performansama. Takođe može pomoći u zadržavanju erekcije duže vremena.

Podesivi dupli prsten za penis i testise izrađen od kože je proizvod koji može unaprijediti vaš seksualni doživljaj i pružiti dodatnu stimulaciju kako vama tako i vašem partneru. Uz pravilnu upotrebu i pažljivo održavanje, može postati koristan dodatak u vašem intimnom životu.

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.