Klitoralni vibrator

rasprodato

Šifra proizvoda:

GL-05341

KLITORALNI VIBRATOR

Cena:

1390 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Holandija

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

KLITORALNI VIBRATOR je napravljen od kvalitetnog ABS-a koji je specijalno napravljen tako da je bezbedan za telo a poseduje satenski finis tako da je na dodir poput latice ruze.KLITORALNI VIBRATOR poseduje vise ralicitih brzina vibracije sto ga cini idealnim za pocetnike.Njegov dizajn ga cini odlicnim za odrzavanje.Ukupna duzina je 11 cm a precnik 2 cm tako da je veoma kompaktan za putnu torbu kao i za upotrebu.Baterije koje ovaj vibrator koristi je 1AA a radi lepseg osecaja preporucujemo upotrebu lubrikanta na bazi vode koji takodje mozete naci kod nas u prodaji.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.