Pumpa za penis firemans pump

rasprodato

Šifra proizvoda:

12642

PUMPA ZA PENIS Firemans Pump

Cena:

2390 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Vatrogasna penis pumpa je pumpa za čoveka koji želi onu pravu vatrogasnu cev između nogu. Podignite svoju muškost do optimalne veličine za veće zadovoljstvo, bolju erekciju i maksimalno zadovoljstvo. Ovaj dizajn koji je lak za upotrebu.Pumpanje radi pomoću vakuma koji stvara hermetički zatvoren penis. Koristi pritisak i povećani protok krvi da bi vremenom poboljšao vašu veličinu. Žarko crvena pumpica olakšava stiskanje do bolje erekcije. Samo nastavite da povećavate pritisak dok ne postignete zeljeni nivo.Kada završite sa pumpanjem, ventil za brzo otpuštanje odmah oslobađa usisavanje iz vašeg penisa. Prozirni crveni cilindar vam omogućava da vidite svoj napredak.Fleksibilno crevo bez presovanja čini pumpanje veoma lako.Crevo je potpuno odvojivo tako da možete očistiti pumpu veoma lako.Uživajte u boljoj erekciji i maksimalnom zadovoljstvu.

Duzina 19 cm

Precnik 6 cm

Preporucujemo da prilikom upotrebe pumpe koristite PREDATOR KREMU radi brzih i boljih rezultata. Nakon upotrebe pumpu odrzavati vodom i TOY CLEANEROM.

 

PREDATOR CREMA                  TOY CLEANER

PREDATOR CREMA       TOY CLEANER

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.