Realisticna guza sa vaginom i anusom

Šifra proizvoda:

BM-009022Z-1

REALISTICNA GUZA SA VAGINOM I ANUSOM

Cena:

4990 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

REALISTICNA GUZA SA VAGINOM I ANUSOM PRUZICE VAM PRAVI OSECAJ USKE ZENSKE VAGINE. UNUTRASNJOST VAGINE I ANUSA NAPRAVLJENI SU POTPUNO REALISTICNO DA BI OSECAJ BIO NESVAKIDASNJI, A TOME DOPRINOSI I MOCNA VIBRACIJA KOJA ZA SVOJ RAD KORISTI 3 AAA BATERIJE. NAPRAVLJEN JE OD VRLO MEKANOG ALI IZDRZLIVOG MATERIJALA KOJI CE IZDRATI BILO KOJI INTEZITET MASTURBACIJE. U OVU GUZU MOZETE SLOBODNO EJAKULIRATI, A DODATNI NADRAZAJ PRUZICE VAM IZGLED RASIRENE VAGINE RUKAMA KOJI OVAJ MODEL POSEDUJE. 

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

         

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.