analna kupa sa vakumskim postoljem

Šifra proizvoda:

21441

silikonska analna kupa sa vakumom

Cena:

1190 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Silikonska ANALNA KUPA izradjena od kvalitetnog i medicinski ispitanog silikona sa dodatnim tackastim naborima na telu radi pojacane analne stimulacije prilikom penetriranja.Vrh ove analne kupe je uradjen u obliku penisa sto pravi realisticniji osecaj dok se na donjem delu nalazi vakumsko postolje koje savrseno fiksira kupu na bilo kojoj ravnoj povrsini i time vam pruza dodatnu slobodu i mogucnost da se skoncentrisete i na druge stvari.Duzina ANALNE KUPE iznosi 13,5cm dok je obim 3,2cm..

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                       TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.