SWEET TEMPTATONS

Šifra proizvoda:

520877

Realistican model od Softy materijala sa vakuum podnozjem...

Cena:

1790 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Preporuka za ovaj model je prvenstveno materijal, koji je Soft (veoma mek) i pruza prijatan osecaj pri dodiru. Osim toga, realnih je dimenzija, (duzina 15 cm a precnik 4 cm) i veoma vernog reljefa i detalja. Na donjem delu je vakuum nozica i pruza mogucnost kombinovanja pri koristenju, jer se veoma lako pricvrsti za bilo koju glatku povrsinu.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                   TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.