Dildo sa vibracijom

Šifra proizvoda:

3000007386

Sexy dildo sa vibracijom

Cena:

4390 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Dildo sa vibracijom

Dildo koji Vam predstavljamo ima vibraciju, naime vibraciju koju mozete podesavati od jakih do najslabijih vibracija uz pomoc daljinskog, koji dobijate uz ovaj sexy dildo. Dildo sa vibracijom je napravljen od veoma kvalitetnog materijala, tj od veoma realisticne gume nalik pravom penisu i veoma je savitljiv i mekan na dodir, ali ujedno i krut kao pravi penis, a sto je najvaznije nece Vam izazvati nikakav osip na kozi i veoma je lak za ciscenje i odrzavanje. Dildo sa vibracijom je duzine oko 20 cm i ceo je prekriven venama, koje svakako dodatno stimulisu vaginu, poput pravog penisa i cini Vas zadovoljnom, a bez sumnje ce zadovoljiti i one najzahtevnije. 

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.