Vibrirajuci dildo sa vakumom

Šifra proizvoda:

520881

Zakrivljeni vibrirajuci dildo sa vakumom

Cena: 3290

2990 RSD

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

 

ZAKRIVLJENI VIBRIRAJUCI REALISTICNI DILDO   odlicnog kvaliteta izrade ,  napravljen od materijala koji pruzaju osecaj pravog ljudskog penisa.

Sa svojim DIMENZIJAMA,duzine 2013 cm i sirine 3,5 cm, ovaj dildo ce zasigurno zadovoljiti vase potrebe, ali i vise od toga pruzice vam snazne orgazme iz vasih snova, pomocu njega cete doziveti uzitak o kakvom ste mastale. Na njemu se nalazi i VAKUM postolje koje ce vam omoguciti da ga fiksirate i samim ti ostace vam ruke slobodne za druge mastarije. Sve to zajedno sa vibracijom cini ovaj dildo savrsenom masinom za orgazme.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE