STRAP ON POJAS SA OTVOROM

Šifra proizvoda:

762002

STRAP ON POJAS SA OTVOROM ZA PENIS

Cena:

1990 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

 

Strap on u boji kože realističnog dizajna. Može se koristiti za analni ili vaginalni sex, zavisno od želje osobe koje želi da bude ispunjena sa njim. Strap on se koristi tako što se obuku gacice za koje je zakačen veštacki penis i na taj način ga gacice drže na svom mestu, možete ih podešavati u zavisnosti od širine kukova i onda ljubavne igre mogu početi. Strap on ima dužinu od 16cm i prečnik od 4cm, u šupljinu se stavi penis a na vrhu ima popunjenu masu koja će penis produžiti za 9cm.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

 

 

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.