reljefasta silikonska navlaka

Šifra proizvoda:

330220

silikonska navlaka za penis sa neznom teksturom kisne kapi

Cena: 490

390 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Silikonska navlaka za penis sa blagim reljefnim dizajnom radi prijatnije unutrašnje stimulacije vagine vaše partnerke.Izuzetna sexy spravica koja donosi fantasti?nu koli?inu zadovoljstva. Navlaka za penis je napravljena od silikonskog materijala i providne je boje.Ova navlaka se stavlja na telo penisa. Dužina ove navlake za penis je 5 cm, a pre?nik 3,3 cm koja je veoma rastegljiva

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da je koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

 

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.