Silikonski vibrator boje koze

Šifra proizvoda:

20780

Silikonski vibrator boje koze

Cena: 2490

2290 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

 

Silikonski vibrator je napravljen od medicinski ispitanog silikonskog materijala koji je jako prijatan i svilenkast na dodir. Sa svojim blago izraženim venama po sebi, uzbudiće te do maksimuma i priuštiti maksimalnu stimulaciju unutrašnjosti vagine. Silikonski vibrator boje kože ima dužinu od 17cm i prečnik od 3,5cm namenjen vaginalnoj penetraciji i magičnim orgazmima. Realističan vibrator ima podesivu vibraciju i čak 7 različitih modova vibriranja i pulsiranja, koji se menjaju pomoću dugmeta na dnu i garantuju dobru zabavu. Za svoje vibracije koristi 2 x AA baterije. . Naruči silikonski vibrator i prepusti se fantastičnim orgazmima.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.