Silikonski vibrator-braon

Šifra proizvoda:

330258

Silikonski vibrator-braon

Cena:

2890 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

 

Braon vibrator kao pravi penis sa blago izraženim venama po sebi. Napravljen je od odličnog silikonskog materijala, verna imitacija ljudske kože. Braon vibrator poseduje više brzina vibracije koje se menjaju pomoću potenciometra na dnu. Namenjen je kako za vaginalnu, tako i za analnu upotrebu za one malo iskusnije. Braon vibrator ima dužinu od 23cm, a prečnik 5cm. Koristi 2 x AA baterije za svoje uzbudljive vibracije, lako se čisti i održava. 

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.