Satisfyer double plus remote

Šifra proizvoda:

9015481

VIBRATOR ZA PAROVE SA DALJINSKIM UPRAVLJACEM

Cena:

4990 RSD

Zemlja porekla: Holandija
Zemlja uvoza: Holandija

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

VIBRATOR ZA PAROVE SA DALJINSKIM UPRAVLJACEM

Vibrator za parove u obliku slova U za stimulaciju oba partnera. U sebi ima dva motora koji stvaraju 10 razlicitih rezima vibracija, a same vibracije se menjaju pomocu daljinskog koji je bežican. Vibrator za parove istovremeno stimuliše g tacku i klitoris kod partnerke, a kako je manjih dimenzija moguca je i penetracija penisa u vaginu, tako da ce i sam  penis  biti stimulisan, samim tim i Vasi i njegovi orgazmi biti intezivniji. Vibrator za parove ima precnik od 3cm, napravljen je od veoma kvalitetnog silikonskog materijala. Puni se preko USB-a, punjac mu radi na magnet. 

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

     

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.