Zeka vibrator

Šifra proizvoda:

bw-006024r

ZEKA VIBRATOR SA KLITOSTIMULATOROM

Cena:

1390 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

 

ZEKA VIBRATOR je namenjen za duplu stimulaciju u isto vreme, jer ima mogucnost stimulacije vagine i vaginalnih zidova, zajedno sa stimulacijom klitorisa, a poseduje i intezivne vibracije koje dodatno vrše stimulaciju. Ljubicasti multifunkcionalni vibrator je ukupne dužine 21cm, a deo koji se penetrira je 14cm dužine, precnik je 3,6cm, a dužina zeke koji stimuliše klitoris je 9cm. Materijal od kog je izradjen sexy vibrator je gladak i veoma lak za održavanje, što je veoma bitno, a naša je preporuka da prilikom penetracije u vaginu i stimulacije klitorisa koristite vaginalni lubrikant na bazi vode kako bi sam osecaj bio vrhunski.

VIBRATOR KORISTI BATERIJE AA x 2 KOMADA

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.