Rotirajuci vibrator zeka

akcija

Šifra proizvoda:

BW-004101

ROTIRAJUCI VIBRATOR ZEKA

Cena: 2990

2490 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

ROTIRAJUCI ZEKA VIBRATOR KOJI OSIM STO IMA MOGUCNOST ROTACIJE U OBA SMERA 

Zeka vibrator će vas uvesti u predivan svet ispunjen orgazmima. Zeka vibrator je napravljen od kvalitetnog materijala, ima ukupnu dužinu od 24cm a dužina dela koji se penetrira je 15cm, ima prečnik od 3.5cm. Izuzetno je fleksibilan deo koji se penetrira sa unutrašnjim perlama koje rotiraju u oba smera. Zeka vibrator ima vise različitih režima vibriranja kao i razlicite funkcije rotacije. Pružiće vam istovremenu stimulaciju klitorisa i unutrašnjosti vagine. Za svoje vibracije koristi 4xAAA baterije.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.