Analni stimulatori

Analni sex je veoma zanimljiv i interesantan oblik sexa, koji bi svi želeli da probaju i da u njemu uživaju, ali to ne rade iz straha i nedovoljnog znanja o njemu, jer se boje bola i neželjenih posledica.

Mnoga su istraživanja dokazala da je analni sex apsolutno zdrav i da nema nikakvih negativnih posledica, ali ako se poštuju određena pravila i ako se analna penetracija i sam analni sex ne forsiraju. Pre samog početka analnog sexa ili bilo kakve druge vrste analne penetracije, potrebno je klistirati (očistiti) analni otvor, od neželjneih supstanci i materija, kako bi sam čin sexa bio znatno prijatniji i bez neželjenih mirisa i scena.

Kada je analni otvor izklistiran (očišćen), potrebno je sa njime biti veoma nežan i ne forsirati odmah penis u anus, već je potrebno prvo pripremiti sam analni otvor sa nekim od analnih kupa, analnih vibratora ili analnih dildo-a, kako bi se analni mišići proširili i kako bi analni sex bio znatno prijatniji.

Analni sex, odnosno analna penetracija, nije moguća bez adekvatnog lubrikanta, odnosno podmazivača i preporuka je da to bude lubrikant namenjen isključivo analnom sexu, jer u sebi sadrži blagu dozu anestetika, koja utiče da se analni mišići jos više opuste i samim time da penetracija bude znatno prijatnija. Analni sex i sama penetracija penisa unutar analnog otvora, nekada neće biti odmah moguća već je potrebno da prođe nekoliko dana ili nedelja prethodno vežbanja sa nekom od analnih igračaka, kako bi se mišići anusa dovoljno opustili i kako bi sam čin sexa bio znatno prijatniji i uzbudljiviji.

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet našeg asotimana posetite nas u Beogradu Paunova 24, T.C. Banjica, a možete nas pozvati i na telefone 011/3670-756 i 069/3670-756 i potpuno diskretno dobiti sve potrebne informacije u vezi kupovine svih proizvoda iz našeg asortimana koji Vas zanimaju.

IZDVAJAMO PROIZVODE
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.