Vaginalne kuglice

Vaginalne kuglice se ubacuju u vaginalni otvor radi seksualne stimulacije i jačanja svih mišića u pubičnoj regiji žene.

Efekat koji proizvode je sličan Kegelovim vežbama, ali za razliku od njih, težina i mobilnost kuglica povećavaju i seksualnu stimulaciju.

Laganim, ritmičnim stezanjem i opuštanjem mišića, kuglice se pomeraju unutar vagine nadražujući zidove i čineći ih otporniji, čvršćim i izdržljivijim. Postoje žene koje tvrde da su na ovaj način postigle i orgazam koji ovom prilikom niko ne može da vam obeća, ali ono što će vam se sigurno desiti ako budete redovno vežbali jeste da ćete zategnućete mišiće vagine i imaćete intenzivniji osećaj tokom seksa, bićete u mogućnosti da svesnije i jače stisnete penis partnera i na taj način dodatno ćete stimulisati i sebe i njega, lakše i brže ćete postići orgazam a biće i dosta intenzivniji, povećaćete protok krvi kroz celu karličnu regiju što znači veću snabdevenost kiseonikom i brži oporavak od raznih infekcija.

Ove čarobne kuglice koje poboljšavaju kako vaš seksualni život, tako i vaše zdravlje, sada veoma lako, jednostavno i diskretno možete poručiti preko našeg sajta ili kupiti u našem Sexy Shop-u. Imamo ih u više veličina i različitih materijala: stakla, metala, silikona, gume ili plastike.

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet našeg asotimana posetite nas u Beogradu Paunova 24, T.C. Banjica, a možete nas pozvati i na telefone 011/3670-756 i 069/3670-756 i potpuno diskretno dobiti sve potrebne informacije u vezi kupovine svih proizvoda iz našeg asortimana koji Vas zanimaju.

IZDVAJAMO PROIZVODE
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.