Način plaćanja

Plaćanje i preuzimanje pošiljke se vrši lično prilikom prijema robe od strane kurira, ili prilikom preuzimanja u najblizoj pošti. Troškovi isporuke robe iznose oko 250-300 dinara, za porudžbine do 5000 dinara.

Za iznose narudžbine preko 5000 dinara troškove isporuke snosi www.vasi-snovi.com.

Za sve narudžbine bez obzira na vrednost paketa povrat novca pošiljaocu u iznosu od 3% od vrednosti paketa snosi primalac.

Za dodatne informacije u vezi načina plaćanja i isporuke pošiljki, možete nam se obratiti na email info@vasi-snovi.com ili nas kontaktirati na neke od naših brojeva telefona 011/367-07-56 ili na 069/367-07-56.

Plaćanje platnim karticama

U našim radnjama Vasi Snovi d.o.o. imate mogućnost plaćanja sledećim platnim karticama:
*Visa
*Visa electron
*Master card
*Maestro card
*Dina card
*American express

Način isporuke

Dostavljamo na teritoriji cele Srbije putem kurirske sluzbe Post Express i Daily Express. Vašu porudžbinu pakujemo u "neutralno" pakovanje sa logoom kurirske službe što Vam obezbeđuje apsolutnu diskreciju.

Prilikom naručivanja upišite ispravno Vaše podatke naročito ime i prezime jer je kurir u obavezi da paket preda isključivo naručiocu. Ukoliko kurir u datoj situaciji nije u mogućnosti da Vas pronađe na datoj adresi, ostaviće vam poruku o prispeću pošiljke, koju možete preuzeti u pošti koja je naznačena u poruci. Porudžbinu u oba slučaja preuzimate lično i plaćate prilikom preuzimanja.

Sve porudžbine primljene do 17h radnim danom, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 19h.
Sve porudžbine primljene subotom do 13h, šaljemo istog dana i biće isporučene ponedeljkom najkasnije do 19h.

Za dodatne informacije u vezi načina plaćanja i isporuke pošiljki, možete nam se obratiti na email info@vasi-snovi.com ili nas kontaktirati na neke od naših brojeva telefona 011/367-07-56 ili na 069/367-07-56.

Mogućnost dostave u roku od 2 sata na teritoriji Beograda. Sve troškove ovakve vrste dostave snosi primalac, bez obzira na vrednost pošiljke. Za sve informacije vezano za cenu dostave u roku od 2h kontaktirajte nas putem mail-a ili gore navedenih kontakt telefona.

Uslovi korišćenja

Kada poručujete proizvode sa našeg sajta, morate da se složite sa našim uslovima korišćenja. Oni se nalaze ovde.