Masturbator u tubi-anus

Šifra proizvoda:

BM-00900T49-1

MASTURBATOR U TUBI-ANUS

Cena:

3390 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Masturbator koji je namenjen za savršenu stimulaciju, jer se njegova podloga lepi za bilo koju glatku povrsinu i omogucava fiksiranost, ruke ostaju slobodne. Masturbator je napravljen od odlicnog materijala koja oponaša ljudsku kožu, a sam ulaz je veoma realistican, unutrašnjost reljefasta za bolju stimulaciju penisa. Prepustite se i uživajte u pravoj i dubokoj penetraciji do orgazma. Masturbator ima ukupnu dužinu od 27cm, a precnik od 8,6cm, a samo pakovanje je veoma lepo i moderno dizajnirano. 

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

 

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.