Set vaginalnih kuglica

Šifra proizvoda:

bi-014505

SET VAGINALNIH KUGLICA

Cena:

2990 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

SET VAGINANIH KUGLICA ZA KEGELOVE VEZBE

Silikonske japanske kuglice set, dolazi u pakovanju od tri Kegelove kuglice razlicitih dimenzija, napravljene tako da imate širi izbor. Ova igracka je savršena za vaginalnu stimulaciju i možete je koristiti kao vrstu predigre sa vašim partnerom. Pored stimulacije, ove kuglice se koriste za vežbanje i samim tim jacanje vaginalnih miši?a, što ce ih ciniti jacim i zategnutijim. Svaka kuglica u sebi ima manje kuglice odredjene težine, koje se prilikom kretanja pomeraju i na taj nacin nadražuju vaginu. Silikonske japanske kuglice pružice vam nezaboravno zadovoljstvo, a uz vežbe podmladicete vašu vaginu. Dužina kuglica se krece od 17,6cm do 12cm, a širina od 3,8 do 3,4cm. Preporucuje se korišcenje lubrikanta na bazi vode kako bi penetracija bila udobna a stimulacija intezivnija.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.