Macun up sprej - 30 ml

Šifra proizvoda:

M000001

MACUN UP SPREJ - 30 ml

Cena:

3600 RSD

Zemlja porekla: Srbija
Zemlja uvoza: Srbija

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

MACUN Up Sprej 30ml

Dugo ste čekali na njega MACUN Up Sprej 30ml. Učvrstite vašu muškost i produžite vreme uživanja u seksualnom odnosu. Ovaj sprej sadrži sertifikovane sastojke biljnog porekla koji provereno utiču na jačanje erekcije, produžavanje odnosa i odlaganje ejakulacije. Po nanošenja njegovo dejstvo počinje nakon 1 jednog sata i traje narednih 24h . Upotreba po priloženom uputstvu. Dolazi u pakovanju od 30ml što je negde oko 45doza prema uputstvu.

Naprska se 3-5 puta, dejstvo kreće za 30-60 minuta,kod nekih osoba full dejstvo nakon par sati i traje jakim intenzitetom 12 sata, a malo manjim intenzitetom i do 24 sata. Preporuka je da se koristi 3 puta nedeljno,a moze i svaki dan. Macun sprej ima miris, jako slab i prijatan ukus koji izvetri brzo.

 Macun Up Sprej je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.