Stakleni bic icicles

Šifra proizvoda:

21098

STAKLENI BIC ICICLES

Cena:

5990 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Hipoalergeno staklo je neporozno i bezbedno za telo, a kada se pravilno neguje, dizajnirano je da traje doživotno. Stakleni Cat-O-Nine Tails ima trake od prave bikove kože koje su dovoljno mekane za igru početnika, ali dovoljno teške da pruže čvrst udarac! Staklena ručka za teške uslove rada je ručno duvana i služi kao stakleni dildo za vaginalnu ili analnu igru. Prelepi teksturirani vrtlozi pružaju dodatnu stimulaciju, a staklena ručka se može zagrejati ili ohladiti za primamljivu temperaturnu igru. I praktičan i sa stilom, ovaj prelepi stakleni flogger je savršen dodatak svakoj kolekciji stakla ili fetiša.

Ovaj bic je napravljen od hipoalergenog stakla koje je neporozno i bezbedno za telo, a kada se pravilno neguje dizajnirano je da traje dozivotno. 

Stakleni bic ima trake od prave bikove koze koje su dovoljno mekane za igru pocetnika, ali i dovoljno teske da pruze cvrst udarac!

Staklena rucka u teskim uslovima rada je rucno duvana i sluzi kao stakleni dildo za vaginalnu ili analnu igru.

Prelepi teksturirani vrtlozi pruzaju dodatnu stimulaciju, a staklena rucka se moze zagrejati ili ohladiti za primamljivu temperaturnu igru.

Praktican i sa stilom, ovaj prelepi stakleni bic ja svrsen dodatak vasoj kolekciji stakla ili fetisa!

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.