Titan gel gold

akcija

Šifra proizvoda:

titan-gold

TITAN GEL GOLD EDITION

Cena: 2890

2490 RSD

Zemlja porekla: Rusija
Zemlja uvoza: Rusija

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Titan gel Gold je potpuno prirodan preparat , ciji sastojci deluju intenzivno na povecanje obima i duzine polnog organa.

Titan gel Gold je unapredjena formula starog TITAN GELA koja ce redovnom upotrebom dovesti do snaznije i duze erekcije , a doprinosi i osetljivosti penisa , a samim tim i do povecanog uzitka prilikom odnosa. Preporucuje se svakodnevna upotreba TITAN GEL-a posle tusiranja pred spavanje i 30-40 minuta pre odnosa.

Titan gel se nanosi preko celog penisa (bez testisa) , obavezno ravnomerno naneti gel i blago izmasirati organ nekoliko minuta da se titan gel potpuno upije u kozu.

UPUTSTVO ZA PRIMENU:

Zagrej penis pre ove vežbe toplom vodom ili ga obmotaj toplim peškirom radi boljeg dotoka krvi (cirkulacije) i operi ga neutralnim sredstvom za intimnu higijenu.

Kremu u tankom sloju (dovoljno da lepo podmazuje) naneti jednom do dva puta dnevno i uz dole opisanu masažu od tri do pet minuta utrljavati od korena penisa do pocetka glavica na penis koji je vec u blagoj erekciji do 80%. Kasnije možeš povecati minutažu do 10-tak minuta.

cim primetiš da je trenje vece i da je penis upio kremu nanesi još jedan sloj TITAN GEL GOLD KREME

Kažiprstom i palcem oblikujuci (prsten) stisni malo jace koren penisa.

Sa pocetkom od korena penisa, polako povlaci (muzi) penis prema glavicu. Trebalo bi da za 2-4 sekunde dosegneš pocetak glavica.

Predator muženje penisa

Kada dosegneš pocetak glavica penisa, levom rukom (ili desnom, u zavisnosti kojom si poceo) obrazuj isti prsten palcem i kažiprstom i pocni da povlaciš na gore (muzeš) kao što si pre toga radio sa desnom rukom.

Ponavljaj postupke od 2-4 puta. Menjaj ruke ritmicnim pokretima (muženja) dodirujuci sve delove penisa osim samog glavica.

Izvršavaj ovu vežbu 3-5 minuta.

Mora se obratiti pažnja da se ovakva masaža ne radi u toku potpune erekcije radi boljeg rezultata i sigurnosti.

Vaskularna (venska) oštecenja mogu da rezultiraju ako se penis na silu vuce u punoj erekciji.

Trebalo bi da stiskaš umereno i uživaš u nezaboravnoj masaži i prijatnom osecaju koji ce ti prišutiti jedinstven sastav ove kvalitetne kreme.

Ova krema za masažu penisa ce ti pomoci da vidiš da svakog dana sve više krvi dospeva u penis, a tajna kreme je ta što ceš primetiti da se ta kolicina dole i zadržava, i da ono što je do juce bilo nemoguce više nije tako.

Osmeh na licu, zadovoljstvo, i vece samopouzdanje je glavna dužnost TITAN GEL GOLD KREME.

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.