Vibro strap on gacice sa otvorom za penis

akcija

Šifra proizvoda:

BW-010025

VIBRO STRAP ON GACICE SA OTVOROM ZA PENIS

Cena: 1990

1790 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

 

STRAP ON GACICE  realisticnog dizajna za muškarce koji žele da postignu maksimum u krevetu. Ima ukupnu dužinu od 17cm, dužina dela u koji ide penis je 8cm, a precnik je 4,5cmSTRAP ON ima veliku prednost, a to je posedovanje vibracije koja dodatno stimuliše prilikom penetracije. STRAP ON ima više različitih vibracija koje se menjaju pomocu potenciometra na daljinskom. Napravljen je od kvalitetnog materijala.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          

SLIČNI PROIZVODI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.